Aquest pròxim dissabte 24 d’octubre totes les categories del Rugby Tarragona tenen partits de lliga. Els més matiners seran els Voltors de l’Escola que a les 9 del matí viatjaran cap a Amposta per participar en la 1a Trobada d’escoles de rugbi Terres de l’Ebre a Amposta, organitzada per l’equip local Los Taus i amb la participació dels tarragonins i l’escola d’INEFC Lleida. La jornada començarà a les 10,30 del matí i s’allargarà fins al migdia.

Els S16 viatgen a Castelldefels per jugar contra CRUC el partit de la tercera jornada de lliga de la categoria, amb les esperances posades en sobreposar-se al resultat negatiu de la setmana anterior en el partit contra Hospitalet, i millorar la seva posició a la taula, en la qual ocupen el sisè lloc  amb 5 punts. El partit es jugarà al camp del CRUC a les 14 h.

Els cadets S18 jugaran també la 3a jornada de lliga contra BUC a La Foixarda esperonats, en aquest cas, pels bons resultats obtinguts en el darrer partit contra Químic ER i la posicó de colider, juntament amb Sant Cugat A, a la taula de classificació de la categoria i amb 10 punts.

Els últims del dia a jugar seran els Voltors del Primer Equip sènior que aquesta 4a jornada s’enfrontaran a casa amb els Spartans de Granollers a les 15,30 h, partit que té un plus d’emoció, ja que en aquest camp els del Vallès Oriental van perdre el darrer partit de lliga la temporada passada i els del Tarragona guanyaren la Primera Catalana.