Tercer partit de lliga per als cadets dels Voltors, que van viatjar el cap de setmana a Barcelona per enfrontar-se al BUC en una complicada jornada davant un rival fort que necessitava la victòria per apropar-se al capdamunt de la classificació.
Van sortir els de Tarragona al camp amb ganes de demostrar perquè són ells els que es troben en els primers llocs de la taula, concentrats i agressius, però amb un  joc intel·ligent des de l’inici. Els primers 3 punts queien del costat visitant poc després de començar el partit, aprofitant un dels cops de càstig amb els quals repetidament era sancionat el BUC, i en el minut 10, l’Óscar anotava el primer assaig per transformar-lo després, deixant un prometedor 0-10 en el marcador.
Van reaccionar llavors els locals transformant un cop per reduir la diferència i la pressió sobre el Tarragona es va fer aclaparadora per moments, però l’Arnau, el seu número 12, va patir una lesió de turmell que va trencar l’ofensiva del BUC, i encara que es va sacrificar per no abandonar el camp malgrat la seva coixesa, al final va ser un factor determinant en el resultat del partit, sobretot després de l’expulsió durant 10 minuts d’un dels seus companys en la segona part, que va començar amb un assaig d’en Quim en el minut 2, i un altre de l’Albert en el 3, després d’una espectacular galopada de 50 metres després d’una pilota patejada per ell mateix.
El BUC va treure orgull en els últims minuts i va anotar dos assajos, però l’Óscar feia valer la seva velocitat i va fer una altra marca per aconseguir el bonus i la victòria final per 13-29.

Jose Antonio Lahuerta