Quarta jornada de lliga per als Voltors S18, que van rebre el cap de setmana passat al Vic per aconseguir la seva quarta victòria consecutiva en la competició, i ser novament líders conjuntament amb Sant Cugat a la taula classificatòria.

El partit va començar amb un Tarragona motivat i disposat a deixar a 0 al seu contrari, amb tantes ganes, que en el minut 4 era expulsat 10 minuts en Pau, per no haver respectat els 10 metres de rigor en un cop de càstig. Amb un jugador menys, el Tarragona posava la directa i en el minut 10 i 12 anotaven dos assajos en Jere i l’Óscar.

En el minut 14 en Pau tornava al terreny de joc, i immediatament era expulsat en Yanhouk; es continuava mantenint el desavantatge numèric, encara que  en Jere va tornar a marcar i el marcador es va posar 21-3.

Una nova expulsió, aquesta vegada d’en Javi Muñoz per no tornar a respectar la distància en un cop de càstig va deixar al Tarragona amb dos jugadors menys durant uns minuts, però abans del final de la primera part, l’Óscar anotava tres assajos més i els Voltors acabaven la primera meitat amb un còmode 38-3 en el descans.

La segona part va quedar marcada pels dos assajos d’Enric Roda, un més a càrrec de l’Óscar, i les lesions d’en Lisandro i en Javi Vergara, acabant el partit 57-9 a favor dels tarragonins.

José Antonio Lahuerta