Avui tocava amistós a Manresa i s’han desplaçat 18 infantils, amb quatre absències importants. L’escalfament demostra que manca la concentració abans dels partits i que hi ha molt poca experiència en aquest equip. Però després de diverses arengues sembla que aconseguim un ambient bastant bo, allunyat encara de la necessària intensitat emocional necessària per jugar al rugbi, però avui hi havia un parell de jugadors amb mirada concentrada.
El primer partit de quaranta minuts contra un Manresa molt verd en el qual destacaven un parell de jugadors per potència i grandària, però els faltava continuïtat i saber què fer amb la pilota. Un bàlsam per un Tarragona novell que necessita guanyar confiança. Domini clar dels Voltors  que si no van fer més marques va ser per errors propis més que per encerts del contrari. Els infantils encara confonen el ritme necessari amb el qual cal jugar, amb la precipitació i en aquestes caminem quan construïm l’atac, avancem molts metres i dins de la 22 contrària, ens cau la pilota, ens la pincen o la regalem, i tornem enrere.  Van jugar tots els novells i l’equip va aguantar bé la confrontació. Es va guanyar unes 5 o 6 marques a 1.
En la segona part es va jugar contra el Cornellà, un equip amb el qual ens havíem creuat l’any passat i que està en franca millora. Els primers nou minuts van ser d’una igualtat aclaparadora i el joc es va realitzar entre les 22, i semblava que anava ser així, fins que de sobte un del Cornellà, creuà tota la defensa del Tarragona i va fer marca. Semblava el moment de la “pájara” i així va ser, en cinc minuts, tres jugadors del Cornellà, ens fan tres marques passant pel mig de l’equip i ningú posa solució a això. Afortunadament va arribar la mitja part i es va acabar l’hemorràgia. La segona part va ser una altra història, amb un Tarragona defensant, més ordenat i un Cornellà al qual li costava entrar, fins que per fi i per primera vegada, el Tarragona va saber recompondre’s i passi a passi, va aconseguir la seva primera marca i donar la volta a aquest esperit negatiu que ens envaeix en les segones parts.
Es van veure coses molt interessants i els jugadors novells van poder jugar molts minuts. Un bon partit en conjunt i a seguir treballant el dimarts perquè aquest equip canviï el xip que de vegades fa l’efecte que està a punt d’arribar. A currar!!!!

Diego Orbaneja