El rugby és un esport complet, amb una àmplia varietat d’aspectes que prenen part en la decisió de quin equip guanya un partit. Després de la derrota d’ahir al camp del Manresa, a banda de felicitar als del Congost per l’esforç i la recompensa obtinguda, la principal qüestió és ser capaços d’obtenir el màxim d’aprenentatges d’aquests aspectes que no van funcionar.

Al final del partit les valoracions assenyalaven com a factors clau la desafortunada presa de decisions en un camp de tan reduïdes dimensions, la insolvència en el manteniment de la possessió tant en matèria de recolzaments com en la touche, o la mala gestió de les situacions de xut.

Tots els punts del marcador final (15 a 3) s’aconseguien mitjançant xuts a pals. El fet que cap dels dos equips assagés en tot el partit prova, per una banda, que els de Tarragona no van fallar excessivament en defensa però, per contra, denota una incapacitat en atac que s’haurà de revisar. Tot i així malgrat totes les valoracions tècniques, el que més clar tenia tothom després del partit era que, si el Manresa s’havia emportat el partit, era per la seva superior agressivitat.

Després d’aquesta inesperada derrota, el XV de la Laboral es complica la classificació per la DHC tot i que, no és, ni de bon tros, impossible. Es tracta de guanyar tots els partits que queden fins al final de la primera fase. Esperem que l’equip pugui superar aquesta pressió, i faci valer tota la intensa feina que s’està realitzant en els entrenaments. És el moment d’estar més junts que mai i treballar encara més dur. Vinga voltors!

Equip titular: Sup, Roberto, Titi, Massi, Dani, Marcel, Juanca, Beltran, Eloi, Pau, Quintela, Martu, Jere, Agus, Jammin.

Suplents: Rocamora, Paco, Adolfo, Arturo, Rojas, Juanda, Gaite, Ricky.

Xavi Roca