Després de la dolorosa derrota del passat diumenge a Manresa, el Primer Equip del CR Tarragona, jugarà a casa el pròxim diumenge 15 de novembre, el partit corresponent a la sisena jornada de lliga contra Garrotxa RC. Els nois d’Hervé Boulais hauran de jugar de valent per intentar vèncer als garrotxins, pletòrics després de la sobrada victòria de la setmana passada a Olot contra Hospitalet RC. No està tot perdut, i matemàticament, si es guanyen tots els partits d’aquí al final d’aquesta fase prèvia, els Voltors poden optar a jugar a la DHC, aspiració que els animarà, sens dubte, i els esperonarà a aconseguir la victòria aquesta setmana a casa. El partit tindrà lloc a les 12 del migdia al Complex Educatiu de Tarragona.

D’altra banda la resta de categories també tenen competició aquest cap de setmana. Els S16 jugaran el mateix diumenge a les 12  del migdia, però al camp de Santa Bàrbara contra Sitges RC, el partit de la cinquena jornada de lliga. Els Voltors infantils intentaran sens dubte obtenir una millor posició en la graella en la qual, en l’actualitat, ocupen el sisè lloc amb 7 punts; el Sitges és el quart amb 11 punts.

Els cadets S18 jugaran el dissabte 14 a La Guinardera amb Sant Cugat A, partit que es preveu força renyit perquè ambdós equips encapçalen la classificació amb 20 punts cadascun, i tots els partits guanyats. El matx tindrà lloc a les 15 h.