Avui tocava jugar a Sitges, d’entrada amb l’equip B. Els Voltors han respost molt bé, com sempre, vint assistències i tres més lesionats o malalts. Els temps han anat bé, l’escalfament ha estat irregular però hem acabat amb intensitat. I ha començat el partit. Abans de nosaltres el Sitges A jugava contra el CEU que només portava tretze jugadors i han perdut 7-69, cosa que ens feia presagiar el que venia. Els locals sortien amb tota l’artilleria, i així ha estat, tot un luxe.
El Sitges és un equip lluitador però el jugador tretze marca la diferència, sens dubte. Totes les marques de la primera part han estat seves o creades per ell. I es veien dos equips parells, però a la que el tretze la tocava el joc es desequilibrava pel Sitges, i així en dues ocasions van ser marques de l’equip local. Però el Tarragona va respondre tancant al Sitges en el seu 22 durant uns deu minuts en els quals van xiular tres posats de la pilota parats pel Sitges, quatre cops a favor del Tarragona i al final va venir la marca. Estàvem ja sobre el 25 i vam tornar al joc anterior, el tretze tocava la pilota i era marca directa o gairebé. Però tan solament es van colar tres vegades més. I s’arriba al descans amb un 29-5
Destacar la reacció personal d’un jugador novell que després de rebre un placatge guanyador dur per part del tretze i demanar el canvi, que no l’hi vaig donar, es va recompondre i al cap de poc temps, va deixar en un mateix placatge al tretze i al quinze en el terra. Es comença a veure un canvi d’actitud.
Comença la segona part i és un duel de tu a tu. En realitat el Tarragona avançava amb la pilota metres i metres i de sobte apareixia un del Sitges amb ell. Una llàstima perquè molt esforç per a res, però en aquest despropòsit de cada cinc avanços un era marca. I així van caure les dos dels Voltors. Increïble perquè per primera vegada en aquesta temporada, els nostres infantils anaven guanyant en una segona part. La resta del partit va anar igual, només que al final es jugava en el camp del Tarragona i aquí un error es paga amb una marca.
En resum, grandiosa segona part que acaba amb un 5-10 i que anuncia el principi del treball que estan fent els xavals. Per fi surten contents d’un partit i crec que aquesta sensació anirà en augment. Queden tres partits contra rivals complicats, però no hi ha res com treballar en conjunt per superar-los amb bona nota. Ànim i ens veiem el dimarts!

Diego Orbaneja