Dissabte 21 de novembre les categories inferiors del CR Tarragona juguen a casa el partit corresponent a la sisena jornada de la fase prèvia del Campionat de Catalunya. A les 14 h ho faran els infantils S16 amb el Barça, amb l’objectiu de remuntar una mica més la seva posició a la taula, després de la derrota amb Sitges la setmana passada. El Barça ocupa la cinquena posició de la graella amb 11 punts, 2 partits guanyats i 2 perduts i el Tarragona la vuitena, amb 7 punts i només 1 partit guanyat. Una oportunitat, sens dubte, per als joves Voltors que setmana rere setmana progressen en el seu joc.

A les 15,30 h serà el moment dels cadets S18 que jugaran contra Sitges, amb ganes de superar l’ensopegada de la setmana passada contra el líder de la graella, Sant Cugat, fet que els comportà perdre el colideratge i ocupar un honrós segon lloc amb 20 punts i només 1 partit perdut.

D’altra banda l’Escola del Rugby Tarragona viatjarà el mateix dissabte a Barcelona per participar en la tercera jornada de trobada d’escoles de la FCR amb CEU i el mixt MECNO format per jugadors/es del Martorell, Esparraguera, Nova Olivella i Castellar.