En aquest camí apassionant que és fer d’aquest grup un equip de rugbi, avui ha estat un pas més en la bona direcció. Sense apertures treballats, s’ha hagut d’implementar algun canvi que no ha funcionat malament. I amb un vent que condicionava el joc, s’ha jugat amb més ganes que cap, però es comença a veure un equip estructurat.
La primera part era amb el vent a favor, factor que al final, no ha estat tan decisiu. El Barça ha sortit fort i ens ha tingut dins de la nostra 22, durant molt temps, però hem sabut defensar i els hem tret d’allà, i no obstant això, a la següent jugada en una melé pròpia una caiguda de pilota ha propiciat la primera marca d’ells. En realitat el partit ha estat bastant igualat en oportunitats però el Barça ha estat més efectiu tècnicament parlant, i això li ha donat la victòria, perquè nosaltres quan ens apropàvem a marca, perdíem la pilota. Dues marques d’ells en la primera i tres en la segona, donen una idea del partit.
Necessitem quatre jugadors per placar-ne a un. Perdem les pilotes en els moments claus. Manca la tensió defensiva i fer de la defensa la nostra millor arma. Però d’altra banda, s’ha vist millor recol·locació defensiva i una mica més d’agressivitat i d’ordre. Seguim treballant i ens veiem el dimarts.

Diego Orbaneja