La sisena jornada de lliga S18 va enfrontar al Club Rugby Tarragona amb el Rugby Club Sitges, en territori dels Voltors, en un dia marcat pel fort vent.

Els de Tarragona van sortir molt concentrats i en el minut 3 van aconseguir el primer assaig, en interceptar Óscar un passi quan el Sitges intentava sortir de la seva línia de 5 a la mà per culpa del vent en contra. Els visitants van reaccionar i van anotar al poc temps per davantera després d’un bon pick&go que no va saber ser defensat pels locals, deixant un 7-5 que prometia lluita per part dels dos equips.

Els tarragonins van perdre llavors a Yanouk per groga, encara que van tornar a anotar, aquesta vegada per mitjà de l’Albert, que s’escorria entre la defensa per anotar sota pals, però gairebé de forma immediata tornava a anotar el Sitges; 14-12 en el marcador, i de nou Óscar anotava per deixar un esperançador 21-12. Però els Voltors van tornar a perdre un altre jugador per groga, Franco, i es quedarien amb catorze jugadors fins al final de la primera part, circumstància que aprofità el Sitges, que retallava per posar el 21-19 en el marcador.

Durant la segona part el Sitges per fi es va posar per davant, però el Tarragona va ser aquesta vegada el que va retornar el cop, i en el minut 45 tornava a estar per davant 26-24. Joaco semblava que donava la “puntilla” en recuperar una pilota del terra i córrer per anotar el 31-24 que semblava ja definitiu; en el minut 60, però, el Sitges va treure força, coratge i saber fer, i amb dos assajos consecutius va donar la volta al partit, que va guanyar finalment per 31-36.

Per part del Tarragona van jugar Álvaro, Albert, Abdel, Pau, Juan Manuel, Franco, Yanouk, Quim, Joaco, Albert, Jere, Óscar, Enric R, Pol, Samu, Javi, Víctor, Andrey i Mario.

José Antonio Lahuerta