El pròxim dissabte 28 de novembre de 2015, a les 16 h, els Voltors del Primer Equip, es veuran les cares amb els del BUC. En aquest penúltim partit de la fase prèvia de la lliga del Campionat de Catalunya, els Voltors, es veuen obligats a guanyar per aconseguir escalar una posició en la graella, i rascar alguns punts més. No serà una tasca fàcil. El BUC ocupa el tercer lloc de la taula, amb 18 punts, després d’haver guanyat a L’Hospitalet RC el cap de setmana passat. Els Voltors van gaudir de jornada de descans, encara que no per això han abaixat la guàrdia, i han continuat amb els entrenaments per tal d’arribar preparats al matx que, si guanyessin, els acostaria una mica més a l’anhelada cinquena plaça, passaport per jugar a la Divisió d’Honor Catalana a partir del mes de gener.

Serà, a més, aquest dissabte un dia especial al camp del Tarragona, una jornada solidària plena, perquè es duran a terme tres importants accions en aquest sentit. En primer lloc, durant tota la jornada, des de les 11 h del matí que comencen els entrenaments de l’Escola fins després del partit del Primer Equip sènior (al voltant de les sis de la tarda) es recolliran aliments pel Gran Recapte d’Aliments 2015 que posteriorment es lliuraran al Banc d’Aliments. Uns minuts abans del partit la representant territorial de l’Esport a Tarragona, Gemma Solé, donarà lectura al Manifest institucional i del món de l’Esport amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones (25 novembre). La seva difusió forma part de les actuacions emmarcades en el “Programa Dones i Esports 2014-2016” al qual el Rugby Tarragona també hi està adherit.

En acabar el partit es donarà per finalitzada la jornada solidària amb una fotografia de l’equip amb pancarta i les paraules #fuerzalberto per donar suport a l’Alberto Alaiz Garcia-Blanco, jugador del Atlético Rugby que el 3 d’octubre es va lesionar greument en un partit i que lluita per recuperar la mobilitat.