Després de la jornada de descans d’aquest passat cap de setmana els Voltors tornen a la competició en totes les seves categories aquest dissabte 12 de desembre. A casa jugaran els S16 i els S18; els primers a les 13 h, i els segons a les 14,30 h. Ambdós disputaran el partit corresponent a la desena jornada de la fase prèvia del Campionat de Catalunya, i tots dos jugaran contra la UE SantBoiana B.

Els S16 ocupen en l’actualitat la setena posició de la graella amb 7 punts, mentre que els de Sant Boi tenen el 5è lloc amb 19; una bona oportunitat per a les joves promeses dels Voltors de reforçar el seu aprenentatge en aquesta temporada. Pel que fa al partit dels S18, que són els quarts de la taula amb 22 punts, a només a 2 dels de Sant Boi que ocupen el 3r lloc, serà un partit, sens dubte, renyit, però amb l’avantatge dels Voltors de jugar a casa.

El plat fort del dia serà el partit del Primer Equip sènior que disputarà a les 16h, a La Feixa Llarga, el camp de l’Hospitalet RC,  el partit corresponent a la novena jornada de la fase prèvia del Campionat de Catalunya. Els Voltors es juguen la possibilitat d’optar a la cinquena posició que els asseguraria poder jugar a la Divisió d’Honor Catalana. Els del Tarragona ocupen el 6è lloc de la taula amb 16 punts i els de L’Hospitalet B el 9è, encara amb cap punt. Tot i que, d’entrada, és possible la victòria dels tarragonins per l’evolució dels 2 equips, no es pot fer cap previsió fiable de com pot acabar la jornada, caldrà esperar i veure també els resultats d’altres equips com BUC-UBAE, GEiEG o Manresa que aquest cap de setmana també juguen, per esbrinar quin d’ells es queda amb la desitjada cinquena plaça.