Dissabte 5 de Desembre, Pamplona
Després d’haver matinat força i les 6 hores de viatge, arribem al camp i ens vam posar a menjar abans d’encarar el partit. Si bé al principi va haver-hi esglai pel material del camp (una espècie d’argila grisa) aviat vam veure que no feia cap mal. Amb 17 jugadors sortim a escalfar. Els jugadors tenien en ment fer un gran partit per poder gaudir plenament del viatge, però en la primera part no es va veure un gran joc. Possiblement perquè estaven entumits del viatge o per falta de concentració, es van veure problemes en la continuïtat i en la lectura del joc. No obstant això, en la segona part corregim part d’aquests problemes i aconseguim un joc més fluït en atac, amb molta continuïtat i descàrregues en curt, i amb més desplegament defensiu. El resultat, 14-20, reflecteix el que es va veure en el partit.
Cal millorar la contundència defensiva i la presa de decisions en l’atac. D’altra banda, es va veure un equip cada vegada més unit que segur ens donarà moltes alegries en un futur no gaire llunyà. A destacar el partit d’Aleix i Ferran, que deixen mostres d’una gran progressió, i de l’Andreu, que va aguantar un gran placatge amb enteresa malgrat el fort cop. També destacar el paper de l’Oscar com a 10, perquè no havia entrenat ni un sol dia i ho va fer francament bé.
Si després la van “liar” per l’hotel ni ho sé, ni hi era, ni ho vull saber.
Felicitats pel partit i pel viatge, i a seguir treballant. Equip: Ferran, Marc, Oriol, Sergi, Aleix, Juan, Jordi, Andy, Julie, Oscar, Xisco, Joaquin, Carles, Alejo, Pol, Andreu, Izan.

Agustin Garcia