Partit important el que els joves Voltors van afrontar el passat 12 de desembre contra el Sant Boi B a Tarragona, que es trobava just per damunt en la classificació i rival directe per classificar-se per jugar en primera en la segona part del campionat.

El Tarragona sortia minvat per les lesions, amb només 16 jugadors de la plantilla disponibles, i nerviosos per la transcendència de la trobada, encaixant en el primer minut el primer assaig després d’un error de placatge que Sant Boi no va perdonar, fent pujar el 0-7 després de la transformació.

Cinc minuts més tard un nou error, aquesta vegada de col·locació, era aprofitat pels visitants per guanyar-li l’esquena al 15 del Tarragona amb una puntada que finalment el tarragoní va poder caçar prop de la seva línia de marca, però que la pressió dels de Sant Boi va fer que anotessin; tres minuts després tornaven a aprofitar un error en atac per anotar amb una ràpida contra, deixant un sorprenent 0-19 amb una hora per davant per jugar. A més, Franco era expulsat deu minuts per un placatge que l’àrbitre va considerar perillós, al costat d’un jugador visitant.

El Tarragona va treure orgull i després d’un trencament de línia d’en Jere, Óscar s’escapava i anotava, retallant el marcador, 7-19 en el minut vint, però just al final de la primera part Sant Boi tornava a marcar, assegurant-se el punt bonus, 7-24.

La segona part començava amb la mateixa tònica, 7-29 en el minut cinc i 7-36 en el nou, però a partir d’aquí va començar a funcionar l’equip local, anotant Abdellah primer, i Óscar després, i mancant quinze minuts semblava que es podria atrapar als visitants amb el 21-36, però Sant Boi va aguantar amb ofici, aconseguint una última marca que deixaria el definitiu 21-43.

Per part del Tarragona van jugar Álvaro, Albert, Abdel, Pau, Juan Manuel, Franco, Víctor, Quim, Joaco, Albert, Jere , Oscar, Enric, Pol, Mario i Pol.

José Antonio Lahuerta