Aquest pròxim dissabte 19 de desembre, a les portes de Nadal, el Rugby Tarragona continua amb l’activitat i la competició abans del parèntesi de les festes. A Tarragona tindrà lloc a les 11 del matí, d’una banda, l’últim entrenament de l’Escola de Rugby, i de l’altra, hi haurà entrenament de les Lady Vultures fins al migdia.

Les categories S16 i S18 es desplacen a Barcelona per disputar l’última jornada de les seves categories. Els S16 ho faran a les 14h a Sant Cugat i el S18 a les 12,30 h a Cornellà. Ambdós equips van perdre el passat cap de setmana a casa contra UE SantBoiana, els infantils per 30-34 i els cadets per 21-43. Els joves Voltors S16 es troben a la part baixa de la graella, concretament a la setena posició amb 9 punts, el seu rival, el Sant Cugat, lidera la taula amb 31 punts i només un partit perdut, es preveu, per tant, un partit complicat pels lila a La Guinardera. Els cadets ho tenen bastant millor per classificar-se i jugar a Primera perquè han guanyat quatre partits i n’han perdut tres, fet que els ha situat a la quarta posició de la taula amb 22 punts. El Cornellà n’ocupa l’última posició amb només 1 punt.

També viatjaran a Barcelona, en aquesta cas al camp de La Foixarda, els Old Vultures del Rugby Tarragona, que a les 17 h de la tarda participaran en la XIII edició del Torneig Frank Alonso que organitza Gòtics RC.

El Primer Equip sènior que s’ha classificat per jugar a la Divisió d’Honor Catalana no té partit fins al pròxim 10 de gener, data en què comencen lels partits de la DHC i en què els Voltors es tornaran a veure les cares amb els de Manresa a casa seva.