Actuacions RESSO 2015
 
Continuant amb la trajectòria iniciada l’any 2014, el Rugby Tarragona, ha participat i promogut novament durant l’any 2015 una sèrie d’actuacions solidàries:
 
Amb solidaritat envers els persones que lluiten contra el càncer de mama, el cap de setmana del 18 i 19 d’octubre, es van fer diverses accions, algunes virtuals, d’altres no.
#movember
Durant el mes de novembre es va dur a terme una altra acció envers la causa del càncer, en aquest cas el que afecta a la població masculina (de testicles i de pròstata). El Rugby Tarragona es va unir a la causa de Movember creant un equip dels Voltors amb bigoti amb l’objectiu de conscienciar als nostres jugadors i alhora contribuir econòmicament a base de donatius. El diumenge 29 de novembre a la Sala el Cau es va organitzar un concert solidari pro Movember amb Oscárboles i Jordete de Sifora. La recaptació de les entrades es va destinar a la causa.
 
 
El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Des del Consell Català de l’Esport es va fer públic el Manifest del Món de l’Esport que el Rugby Tarragona va subscriure plenament. El dia 28, uns minuts abans del partit corresponent a la vuitena jornada del Campionat de Catalunya entre el Tarragona i el BUC de la categoria sènior, i amb presència dels dos equips al camp, la representant territorial de l’Esport a Tarragona, Gemma Solé, va donar lectura al Manifest.
 
 
En la lluita per les IDP, tu ets la peça que falta!, aquest és el nom de la campanya endegada per BCN-PID Foundation i en la qual també ha col·laborat el CR Tarragona. Dins la campanya de difusió del coneixement de les IDP entre la població general, aquest any 2015 s’ha iniciat la campanya “Fes-te amic de les IDP. Ets la peça que falta”. L’objectiu és la implicació de persones i entitats amb elevat reconeixement social que permetin fer arribar tota la feina duta a terme en aquest camp pels professionals del nostre país a la població general. El Club Rugby Tarragona s’ha sumat a aquesta iniciativa, en tant que campions de la lliga de Primera Catalana la temporada passada, en tant que solidaris i promotors dels valors del rugbi, i en tant que promotors del rugbi inclusiu a les comarques de Tarragona, amb la tasca que es fa amb els infants de la Fundació Casal l’Amic.
La nostra contribució per donar visibilitat a la campanya consistí a fotografiar al Primer Equip portant una peça del puzzle en un indret emblemàtic de Tarragona. 
 
 
El dissabte 28 de novembre en acabar el partit del sènior es va fer una fotografia de l’equip amb pancarta i les paraules #fuerzalberto per donar suport a l’Alberto Alaiz Garcia-Blanco, jugador del Atlético Rugby que el 3 d’octubre es va lesionar greument en un partit i que lluita per recuperar la mobilitat.
 
 
El cap de setmana del 27 al 30 de novembre es va dur a terme a nivell de Catalunya el Gran Recapte d’Aliments per a ajudar a les persones necessitades de la nostra societat més propera. Des del club, el dissabte 28, aprofitant que dues categories jugaven a casa, es va fer recapte d’aliments. Es van recollir 135 quilos de diferents productes alimentaris que van ser lliurats al Banc d’Aliments a Reus.
 
 
El diumenge 20 de desembre de 2015 aprofitant que se celebrava el dinar de Nadal del Rugby Tarragona al que assistiren unes 100 persones, es van recollir productes d’higiene personal per a la Fundació Bonanit de Tarragona que van ser lliurats al seu director Antoni Coll. La Fundació Bonanit es dedica des de l’any 2006 a donar cobertura i atenció integral a les persones sense llar i en situació de desemparament.
 
 
el 17 de desembre el president del club recollí el premi de la I Convocatòria d’Ajudes a Projectes Socials de Portsolidari 2015 promogut per l’Autoritat Portuària de Tarragona i dotat amb 3.500 euros pel projecte Rugby per a tothom.