Última jornada de lliga de la primera volta per als joves Voltors, que van viatjar fins a Cornellà el dissabte per enfrontar-se contra l’equip sub18 de la ciutat. L’objectiu clar era la victòria per recuperar la confiança minvada en les últimes derrotes davant Sant Boi i Sitges, i des dels primers instants va quedar clar que no es podia escapar, ja que Álvaro, aprofitant el bon treball de davantera dels seus companys, va travessar la defensa com un ariet per posar els primers cinc punts en el minut 2.

El joc del Tarragona era viu, movent bé la pilota de costat a costat per trobar els espais per on colar-se i que a poc a poc anaven apareixent a mesura que es desordenava el Cornellà. Óscar en els minuts sis i deu i Quim en el dotze feien pujar el 0-28 i guanyar el punt bonus i permetre descansar a Abdelah, que el dilluns s’incorpora a la Selecció Catalana al costat del seu company Óscar. Al cap de poc Javi Vergara aprofitava la seva petita envergadura per enfilar-se genialment entre la massa de davanters en un pick&go impossible per a algú que fos més gran: 0-33. Mario, Álvaro novament i Javi Muñoz posarien la pilota per a la marca abans del final de la primera part, que acabaria 0-52.

El Cornellà va aprofitar llavors per fer els seus canvis i els primers quinze minuts de la represa van ser seus, amb un continu càstig sobre el Tarragona que defensava i frenava, amb prou feines, els embats dels locals. Óscar va aconseguir evitar un assaig en quedar-se sota el jugador de Cornellà que havia arribat a la línia d’assaig, i això els va retornar als Voltors la confiança per tornar al seu joc. L’oval tornaria a ser morat i la línia de tres quarts la que marcaria les diferències, ja que una altra vegada Óscar, i després Mario, Víctor, Javi Muñoz i Samu ficarien els seus punts per aconseguir el 0-83 que deixava a un sub18 de Tarragona classificat per jugar l’any que ve a Primera Catalana.

José Antonio Lahuerta