Aquest pròxim cap de setmana després del parèntesi nadalenc, en el qual els Voltors del Primer Equip han continuat els seus entrenaments, els nois d’Hervé Boulais s’estrenaran a la Divisió d’Honor Catalana després d’haver-se classificat en la fase prèvia per només 1 punt de diferència amb els de BUC-UBAE, que finalment varen quedar fora de la lliga.

Els Voltors jugaran el dissabte 9 de gener de 2016 a les 16 h al camp del Congost de Manresa el partit corresponent a la primera jornada de la DHC on s’enfrontaran en les properes setmanes amb Castelldefels RUC, CEU, Gòtics, Sant Cugat, Enginyers B, INEF Lleida, Manresa, Geieg i Barça. Recordem que en la fase prèvia el CR Tarragona va patir una inesperada derrota al camp dels manresans en què els locals s’endugueren la victòria per 15 a 3, en un partit on no es va produir cap assaig per part de cap dels dos equips. Els Voltors afronten el matx amb ganes de treure’s aquesta espineta i aconseguir un bon resultat davant un  equip la trajectòria del qual va ser tota una revelació, i que per això, sens dubte, ha arribat on ha arribat.

Pel que fa a les categories inferiors, cadets i infantils, no tenen competició fins el penúltim cap de setmana d’aquest mes de gener. Els cadets jugaran a Primera i els infantils ho faran a Segona. L’Escola del Rugby Tarragona reprendrà la seva activitat aquest dissabte 9 de gener.