Després del bon regust que va deixar a jugadors i afició del Rugby Tarragona l’estrena a la Divisió d’Honor Catalana, el dissabte passat a Manresa, en què aconseguiren una ajustada victòria envers l’equip del Congost, els nois d’Hervé Boulais, enfilen la setmana i els entrenaments, de cara a preparar el partit de dissabte contra el Barça. El matx tindrà lloc a les 4 de la tarda al Complex Educatiu de Tarragona. Recordem que en la fase prèvia, els barcelonins, s’enfrontaren als Voltors en la catorzena jornada, i que els locals en sortiren derrotats per només cinc punts.

Ara, però, els Voltors porten acumulats 4 punts i ocupen, encara que de manera precària, la quarta posició. Per als del Barça B serà el seu primer partit en aquesta segona fase perquè la setmana passada no van jugar. El tècnic Hervé Boulais afronta el repte amb il·lusió i ganes d’obtenir un millor resultat.

Les categories inferiors de S16 i S18 tenen jornada de descans que coincideix amb els partits de la Selecció Catalana de Rugby dins el Campionat Autonòmic de Seleccions. L’Escola dels petits i joves Voltors viatjarà a Cornellà per jugar en la trobada d’escoles de la FCR organitzada pel club del Baix Llobregat.