Esperançador nivell de joc mostrat pel primer equip del Rugby Tarragona aquest dissabte al camp del complex educatiu. El segon equip del Barça, favorit per liderar la categoria, presentava a Tarragona una alineació plena de reforços, on només hi havia quatre jugadors dels quals havien jugat la primera volta, en una clara prova del respecte que l’equip d’Hervé Boulais ha aconseguit generar des de fa ja dues temporades.

Els primers minuts eren d’intensitat i exigència i, tot i que els visitants mantenien la iniciativa, degut, sobretot, a errors puntuals en el placatge, el partit es mantenia força igualat. Així ho reflectia el 14 a 17 de la mitja part, al qual s’arribava després d’un magnífic try d’en David Cerdà, aprofitant un xut de bellíssima factura per part d’en Martu, l’apertura del Tarragona.

A la represa, el XV de La Laboral dominava el joc territorialment i, tot i rebre dos tries en contra, s’apropava 19 a 29 en el marcador, tancant una vegada i una altra  als de Barcelona darrera de la seva línia de marca. Malgrat l’últim i desmoralitzador try dels visitants, que deixava el marcador final en 19 a 36, l’empenta, l’ordre i l’alt nivell mostrat per l’equip, deixaven un molt bon regust en la moral dels jugadors. Si en el primer any a la Divisió d’Honor Catalana, els de Tarragona eren capaços de plantar cara a un dels rivals de més envergadura, això havia de significar, per força, que els somnis més ambiciosos, no són pas tan llunyans.

La setmana que ve l’equip es desplaça al camp de La Foixarda, per jugar contra els Gòtics de Barcelona, un dels rivals, a priori, assequibles. És el moment d’entrenar amb la màxima concentració per continuar progressant. Vinga voltors!!!

Equip titular: Kiko, Roberto, Adolfo, Massi, Dani, Marcel, Plegue, Matias, Juanda, Martu, Agus, Pau, Jammin, Rojas, Ricky.

Suplents: Sup, Rocamora, Juanca, Adrián, Fenton, Eloi, Luis, Gaite.

Xavi Roca