Superiors en defensa, superiors en atac, i superiors en actitud. Pocs arguments li quedaven al Primer Equip del Rugby Tarragona al final del partit per discutir-li la victòria als Gòtics de Barcelona. Es repetien errors cabdals d’altres partits, sobretot en matèria de placatge, i les dues marques, una d’en David Cerdà a la primera part, i l’altra d’en Martu a la segona, eren insuficients per capgirar el marcador.

Quinze a cinc al final de la primera part, i vint-i-set a tretze al final del partit. Justa derrota i un grapat d’aprenentatges que caldrà treballar. Posicionament defensiu, velocitat en el break-down, i un intangible que no es pot permetre deixar a expenses de l’atzar: la fam de victòria.

La setmana que ve l’equip rep a casa a l’INEF Lleida, un altre dels candidats a liderar la categoria. Oportunitat per refer-se del cop, recuperar jugadors lesionats, i activar de nou la competitivitat que avui s’ha trobat a faltar. Vinga, voltors, amunt!

Equip titular: Sup, Roberto, Adolfo, Massi, Adrián, Marcel, Arturo, Xavi B, Eloi, Martu, Jere, Luis, Jammin, Agus, Gaite.

Suplents: Rocamora, Juanca, Serres, Dani, Pau, Juanda, Jaume.

Xavi Roca