Dissabte es va celebrar el primer partit dels Voltors S18 a Primera Catalana. El primer oficial després del darrer de la primera fase, a Cornellà, una mica més d’un mes enrere.
Si bé el darrer dijous  l’equip es va enfrontar a la Selecció de Balears, aquest partit arribava després d’una gran pausa. El cert és que els entrenaments programats i les jornades de Crossfit organitzades no han estat suficients per a mantenir l’equip en tensió, i de nou, a causa de les baixes i absències circumstancials, la plantilla s’ha vist molt minvada. El resultat, 15 jugadors per a enfrontar-se a un dels favorits de la categoria.
Els parcials del partit donen pistes del desenvolupament del joc: a la primera part, uns 30 punts a zero, a la segona, uns 60 a zero, acabant amb un dur 93-0, resultat que evocava al fatídic partit de Sant Cugat de la primera fase.
Cal destacar que, tot i la impotència, van sorgir lideratges al camp per part dels Voltors: jugadors que no es rendien i no donaven per perdudes les petites situacions en el joc. Aquesta és, sens dubte, la nota positiva d’una derrota dolorosa.
El repte per a tot l’equip (els de dins i fora del camp) és ara motivar els jugadors per a entrenar amb compromís i rigor per a poder tornar a jugar a un bon nivell i gaudir d’aquest esport.
Haurem de fer gala d’un principi bàsic d’aquest joc: si vaig a terra, m’aixeco de nou, per a ser útil, per a ajudar i per orgull personal i de club.

Marcel Olivé