El proper cap de setmana del 18 i 19 d’abril es presenta intens per als equips del Rugby Tarragona, ja que totes les categories disputaran partits de competició, a més l’Escola del Rugby Tarragona, es desplaçarà el dissabte a Viladecans per participar en la Trobada organitzada pel club local, en la que es trobaran les escoles del Barça, Tarragona i Viladecans; una bona oportunitat per als petits Voltors de jugar partidets abans del viatge de final de temporada previst pel cap de setmana del Primer de Maig a Perpinyà.

El dissabte, els infantil (S16), es desplacen a Barcelona per jugar a les 14h. contra Enginyers a la Mar Bella el partit corresponent a la novena jornada de la lliga de Segona Catalana, en la qual els nostres nois ocupen el segon lloc de la taula, encapçalada pels canaris de Ñandu amb 34 punts; els de Tarragona amb 32.

A la mateixa hora (14h) però a Tarragona, els cadets (S18), afronten el segon i últim partit dels play-off contra el Barça que els garantirà, en cas de victòria, el cinquè lloc de la lliga de Primera Catalana la final de la qual es disputarà entre UESantBoiana i Sant Cugat el dissabte a La Foixarda.

I el diumenge, l’equip sènior, torna a la competició després de gairebé un mes sense partits. Els Voltors d’Hervé Boulais afrontaran el partit corresponent a la desena jornada de la lliga de Primera Catalana contra Santa Coloma RC a les 12h al camp dels de Gramenet. A poques jornades de finalitzar la lliga, i després de la reincoporació dels Taus d’Amposta, els tarragonins ocupen el segon lloc de la classificació amb 32 punts, només superats pels Spartans de Granollers que en tenen 39 i amb els qui s’hauran de veure les cares el proper 17 de maig a Tarragona.