Aquest pròxim dissabte 30 de gener els Voltors del Primer Equip disputaran la quarta jornada de la Divisió d’Honor Catalana a casa contra INEF Lleida a les 16h. Els Voltors ocupen la setena posició de la graella després d’haver perdut diumenge contra Gòtics; els de Lleida van els segons amb 14 punts, superats només per un punt pels gironins de GEiEG.

El mateix dissabte, però a les 14h, els cadets del Tarragona jugaran contra Sitges RC. La Lliga S18 va començar el cap de setmana passat amb una dura derrota pels Voltors davant la UE SantBoiana que ocupen el primer lloc de la taula acabada d’estrenar.

Els S16, que militen a Segona Catalana i van sortir victoriosos en el seu primer encontre davant la UE SantBoiana B, jugaran el dissabte a La Guinardera amb el Sant Cugat B al voltant de les 14h. Ambdós equips lideren la incipient graella de la lliga amb 5 punts.

L’Escola dels Voltors viatjarà el dissabte a Castelldefels per jugar amb els locals, una bona oportunitat d’anar escalfant motors per a la XII Trobada d’Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona que tindrà lloc a la nostra ciutat el pròxim 12 de març.