Segona derrota del cadet del Club Rugby Tarragona, aquesta vegada a casa, davant un potent Sitges que va visitar el camp dels Voltors dissabte passat en partit corresponent a Primera Catalana de la seva categoria. Encara que els locals van sortir al camp amb moltes ganes d’emportar-se els punts i vèncer al Sitges, al qual s’enfrontava per tercera vegada aquesta temporada, els nervis i la pressió els van fer mal, caient en petits errors que a aquest nivell són castigats pels rivals sense miraments. Després de diversos minuts tractant de sortir a la mà des del seu camp en els inicis del partit, la pressió del Sitges va aconseguir el seu objectiu, recuperar una pilota per anotar el primer assaig. Això va fer reaccionar als locals, encara que el vent i la falta de precisió en el pateig evitava aprofitar els cops de càstig xiulats a favor, que es quedaven en el camp de forma repetidan perquè el Sitges contraataqués amb duresa sobre la línia del Tarragona. La defensa local era bona, parant contínuament els intents de travessar-la, amb placatges durs per part de Franco i Jere, i amb un Albert que aturava a qui intentés passar pel seu costat.
Óscar, que va estar especialment marcat tot el partit, va aconseguir la seva marca, retallant el marcatge i posant esperança en el cor dels seus companys, que es van creure capaços de donar la volta al marcador, i a punt van estar, encara que no van aconseguir materialitzar-ho. En l’última jugada del partit pel Tarragona, Yassir va recuperar una pilota perduda en una touch i es va llançar contra els visitants, aconseguint recuperar uns metres i muntar després una jugada de línia en atac, que d’haver-se arribat a marcar hagués donat la victòria als joves Voltors, que s’emporten un punt bonus després d’acabar perdent per un ajustadíssim 10-13.
Pel CR Tarragona van jugar Álvaro, Yanhouk, Abdellah, Pau, Juanma, Pol, Franco, Quim, Joaco, Albert, Jere, Óscar, Javi Muñoz, Samu, Enric, Javi Vergara, Víctor i Yassir.

José Antonio Lahuerta