Aquest dissabte 13 de febrer, i després de la jornada de descans, totes les categories dels Voltors tornen a tenir partit de lliga. Els S16 i S18 juguen a casa el partit de la tercera jornada de Segona Catalana i Primera Catalana respectivament. Els S16 juguen amb Spartans de Granollers a les 14h i els segons amb Rugby Hospitalet a les 15,30h. Els infantils ocupen el  cinquè lloc de la taula amb 5 punts i els cadets el penúltim amb un punt.

L’Escola del Rugby Tarragona rebrà la visita a casa de les escoles de Sant Quirze i Gòtics. La jornada es desenvoluparà entre les 10 del matí i quarts de dues de la tarda, hora en què es deixarà pas als partits dels infantils i cadets.

El Primer Equip dels Voltors es desplaçarà a Girona per disputar contra GEiEG la 5a jornada de la lliga de DHC que tindrà lloc al Complex Esportiu PAlau Sacosta de la ciutat del Gironès. Els Voltors del CR Tarragona ocupen el 8è lloc de la taula de DHC i els del GEiEG el 2n, amb només un partit perdut dels quatre disputats. Recordem que en la fase prèvia els tarragonins van perdre per només 5 punts.