Intensa trobada la que es va viure a Tarragona entre el Sub 18 Voltor i l’Hospitalet la tarda del dissabte. Els dos equips es van enfrontar per primera vegada aquesta temporada en el Complex Educatiu, en un partit que va tancar un intens dia de rugbi que va incloure una trobada descoles i un partit de Sub 16 que es van emportar els tarragonins, que presagiava que passaria el mateix amb els cadets, que esperaven una victòria gens fàcil.
Malgrat que els S18 de Tarragona van sortir donant-ho tot des del principi, es van veure acorralats durant els 20 primers minuts al seu territori, i només una fèrria defensa va evitar que l’Hospitalet marqués punts després de les primeres fases del partit. El Tarragona es va recompondre i per mitjà d’Óscar van arribar els 3 primers punts del partit en transformar un cop de càstig a favor. Després, gairebé a continuació, Albert Moreno s’escorria entre la davantera visitant i després d’un ruck l’oval li arribava a en Quim, que s’havia quedat en la línia de tres quarts per trencar la defensa i marcar el primer assaig; 8-0. Després del servei d’Hospitalet, aquest va tornar a tancar als locals en el seu terreny fins que l’àrbitre va xiular la fi de la primera part.
La segona part va començar bé pels Voltors: al quart d’hora Yanhouk va pescar una pilota perduda en un ruck i es va escapar en solitari per ficar la segona marca i posar el 13-0 en el marcador. Però encara que es posava tot de cara per als locals l’Hospi va retallar a 13-7 quan el seu quinze es va escapar per ficar els primers punts del seu equip gairebé a continuació. La defensa de Tarragona va tornar a tenir feina, i després de diverses onades de l’Hospitalet van aconseguir donar-li la volta al marcador, 13-14, i pràcticament en el minut final van tornar a marcar per deixar un definitiu i amarg 13-19.