La jornada de dissabte es presentava pel primer equip del Rugby Tarragona com una bona oportunitat per refer-se del mal joc de la setmana anterior, contra el Geieg de Girona. Els primers minuts, de possessió constant pels de Barcelona, donaven la sensació què el rival seria assequible. El Tarragona defensava amb intensitat, i els visitants només aconseguien progressos territorials mínims.

El domini, però, cauria lentament de part de la davantera del CEU. Molt superiors en les fases estàtiques, els de Barcelona proposaven dificultats cada cop que s’agrupaven, concentrant la gairebé totalitat del seu joc en aquest recurs. Mentre el Tarragona no disposava de prou possessions per construir el seu atac, els de Barcelona agafaven confiança, i arribaven a gaudir d’un avantatge de 3 a 13 abans del final de la primera part.

Malgrat el seu irregular joc, el Tarragona acurtaria distàncies i mantindria les possibilitats amb un marcador de 10 a 13 fins a gairebé el final del partit. En els últims minuts, però, en lloc d’aconseguir capgirar el marcador, eren els visitants qui remataven el resultat amb el 10 a 20 final.

El regust, al final, era agredolç. Moltes targetes grogues, insuficient percentatge d’encert en matèria de placatges, la lesió d’en Pau Moreno, i l’esmentada irregularitat, en general, en la qualitat del joc. Per altra banda, però, atenent al marcador, el fet que un dels equips més consolidats en aquesta categoria hagués d’esperar a sentenciar el partit fins al minut 82, permet l’optimisme en termes generals.

La setmana que ve l’equip descansa, i després, encara els tres últims partits de la divisió. Vinga voltors, ànims, i a treballar!!!

Equip titular: Sup, Roberto, Juanca, Massi, Adrián, Marcel, Plegue, Xavi B, Juanda, Pau, Agus, Luis, Chus, Jere, Rojas.

Suplents: Kiko, Paco, Serres, Dani, Iñigo, Jere, Jaume, Gaite.

Xavi Roca