Avui jugàvem contra el segon equip de l’altre grup. Per referències sabíem que era molt semblat als Spartans, nois molt grans però amb poca experiència. La consigna: obrir a les bandes i buscar el buit per allí, com la setmana passada. Però aquesta vegada van saber aplicar-ho gairebé a la perfecció. Primera part 0-60, segona 10-56.
Amb el precedent de la setmana passada, es va tallar molt la iniciativa individual i es va insistir en el joc per les bandes. I en la primera pilota de línia, arriba la pilota a l’ala i carrera fins a marca, i així fins a quatre vegades seguides pel mateix costat. Vist el resultat, elsw Voltors es van aplicar, i així li van caure al Geieg fins a 18 marques en el partit. Primer d’un costat, i després de l’altre. I quan no, el quinze que entrava super vertical. Tot el contrari de la setmana passada que es van obstinar a entrar pel mig dels davanters
S’han vist jugades en les quals ha intervingut tot l’equip, portant la pilota d’un costat a l’altre del camp. S’ha vist que el que se n’anava comptava amb un suport al costat. S’ha vist un domini absolut en les touches. S’ha vist tirar enrere diverses melés amb bastants més quilos. S’ha vist treure ràpids els cops i alguna touche. S’ha vist a algun jugador novell, que apunta unes maneres… En definitiva, s’han agradat i han jugat i no han afluixat.
En la segona part el Geieg ha sabut reaccionar i ha pressionat molt més, ha assegurat les seves melés, i fruit d’això han aconseguit dues marques, una per davantera, en una jugada molt treballada de continuïtat. I una altra, en un error, en una passada en la línia i xutant s’han anat fins a marca. És d’agrair un equip que amb la que li està caient segueix lluitant i al final, troba recompensa.
Coses a millorar: l’obertura de les pilotes en línia es fa avançant molt poc, cal agafar més profunditat. I la mentalització de la banqueta, perquè quan surtin, l’equip segueixi igual.
Impressionant l’assistència d’aquest grup, 22, i els quatre que han fallat han avisat. Gràcies a la seva perseverança s’estan donant aquests resultats. Gaudiu-ho fins al dimarts que comença un nou partit, i és amb un rival directe pel lideratge: Gòtics. A treballar!!!!!

Diego Orbaneja