Dissabte 5 de març totes les categories superiors del Rugby Tarragona tenen partit de lliga. S16 i S18 jugaran a casa, al Complex Educatiu, a les 14 h i les 15,30 h contra Sant Quirze i Barça respectivament. Els infantils, que juguen a Segona Catalana, varen jugar aquesta setmana passada contra Gòtics i en van resultar victoriosos, fet que els situà al tercer lloc de la taula de classificació amb 20 punts, els mateixos que també tenen Gòtics RC. Els S18 que juguen a Primera Catalana no ho tenen tan bé tot i haver guanyat al Buc a casa seva fa dues setmanes. Actualment ocupen el cinquè lloc de la graella amb 6 punts; el Barça el quart amb 7.

El mateix dissabte a les 16 h, el Primer equip sènior, disputarà a La Guinardera el partit corresponent a la setena jornada de la Divisió d’Honor Catalana contra el Sant Cugat. Els Voltors ocupen el novè lloc de la taula amb 5 punts i el Sant Cugat el vuitè amb 6.

L’Escola dels Voltors aquest dissabte entrenarà a casa per preparar el gran esdeveniment de l’any del club: la XII Trobada d’Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona que tindrà lloc el dissabte 12 de març.