Falta poc més d’una setmana perquè tingui lloc l’esdeveniment de l’any del Rugby Tarragona: la XII Trobada d’Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona. Aquest any participaran a la nostra Trobada 12 escoles de rugby d’arreu de Catalunya i País Valencià que són: Rugby Club Sitges, Futbol Club Barcelona, Rugby Club La Vila (Alacant), Castelldefels Rugby Union Club, Los Taus d’Amposta RCTE, INEF Lleida, UE SantBoiana, Químic ER, Barcelona Enginyers Rugby, BUC, Rugby Sant Quirze i Club Rugby Tarragona. Un total de 676 jugadors des de S6 fins a S14, i 110 entrenadors, que s’aplegaran al Complex Educatiu de Tarragona el dissabte 12 de març.

Al llarg de la jornada, que començarà a les 9 del matí, hi haurà un servei permanent de restauració al Complex Educatiu de Tarragona, on es podran adquirir refrescos, entrepans i cafès que ajudaran a passar les hores als infants i joves participants i als seus acompanyants. Hi haurà també la botiga de La Trobada on es podran comprar articles de marxandatge del Club Rugby Tarragona. Durem a terme, també, una acció solidària amb la venda de determinats articles a molt bon preu; el que es recapti de la venda d’aquests productes anirà a parar a l’Associació de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta de Tarragona.

No mancarà la zona d’esbarjo per als més petits: inflables, tallers de treballs manuals i maquillatge, i un espectacle de màgia amb el mag Giovanni. Com a novetat, aquest any, comptarem també amb una exhibició d’Ultimate entre les 13 i les 15 h, un taller de Quidditch a les 13,30h i una masterclass de zumba kids a les 13h. A primera hora de la tarda, aprofitant el moment del comiat i lliurament d’obsequis als clubs participants, gaudirem d’una actuació de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.