(fotos cedides per Coia Escoda) Gran resultat dels nostres CADETS a Torrevieja en el Torneo Nacional, competició open que es disputa simultàniament als Campionats d’Espanya oficials, aconseguint la 4a posició final. Els 16 jugadors desplaçats, amb 4 infantils entre ells, van deixar-se la pell, guayant-se dissabte el dret de disputar les semifinals despés de derrotar a CRAT A CORUÑA (13 a 19) i ALCOBENDAS (10 a 21). Diumenge en les semifinals ens esperava un potentíssim VRAC QUESOS ENTREPINARES que no vam poder superar, caient per 13 a 0 després que les coses sortissin com la jornada anterior. El darrer partit va ser contra LICEO pel 3r i 4t lloc i el vam perdre per 17 a 12 després de remuntar un assaig en contra i posar-nos per davant amb 2 assajos que no vam saber aprofitar per guanyar.

 

Tot i que diumenge els resultats no ens van acompanyar els Tècnics del CRT van destacar la brutal actuació dels VOLTORS que van morir a sobre el camp davant de Clubs que militen a DH i DHB.

 

El guanyador del Torneo van ser els catalans de l’ARPN a qui felicitem!

 

VOLTORS, ens vau meravellar i només podem dir-vos que estem molt orgullosos de la vostra actuació dins i fora del camp. FELICITATS!!

 

Menció especial per la comitiva que va acompanyar a l’equip amb Leo, Fernando, Emili, Antonio, i Coia en tasques de reportera gràfica. La comunicació entre ells i el Club va ser en tot moment practicament online!