Aquest cap de setmana va enfrontar en la categoria Sub 18 a un minvat Tarragona per la grip, que jugava a casa, amb el Barça. Els quinze Voltors que van acudir al camp es van quedar en 13, ja que el cos tècnic i la fisioterapeuta van decidir no arriscar a dos dels seus efectius després de comprovar que no estaven tampoc en condicions per jugar el partit.
Amb 13 jugadors doncs, el Tarragona va sortir a plantar cara al 15 visitant, que va trigar 8 minuts a anotar el seu primer assaig, ja que la dura defensa dels tarragonins, i sobretot la pressió insistent, provocava errors de maneig en el Barça que tallaven la majoria dels seus intents d’avanç. El final de la primera part va arribar amb un sorprenent i escàs 0-12 en el marcador, i un segona línia visitant expulsat durant 10 minuts.
El Tarragona creia en la remuntada, i a això va sortir en la segona part per aprofitar que la diferència numèrica de jugadors s’havia reduït temporalment, però al cap de 2 minuts Enric Roda queia lesionat d’un bessó, acusant el gran esforç que l’equip realitzava, quedaven 12 voltors en el camp quan va tornar el jugador expulsat del Barça, que va aprofitar per anotar el 0-19, i gairebé a continuació Abdellah era expulsat 10 minuts per un placatge perillós. 11 contra 15 que va ser aprofitat per pujar el 0-24 que donava el punt bonus als visitants, i després el 0-31. Amb Abdellah en el camp novament, el Tarragona va tornar a estrènyer defensivament i va aconseguir finalment el premi quan Yassir va posar la pilota a la línia de marca per aconseguir el seu primer assaig aquesta temporada. 7-31, però el Barça va tornar a anotar, 7-36. Encara que el partit acabaria amb el definitiu 14-36 després d’assajar Óscar la seva habitual marca per velocitat.

Malgrat el resultat, un bon partit del Tarragona i una gran esportivitat del Barça. Per Tarragona van jugar Yassir, Álvaro, Abdellah, Albert C., Pol, Lissandro, Kim, Albert M, Joaco, Enric R., Óscar, Javi M. i Samu. Víctor i Javi V. van assistir als seus companys des de la banda.

José Antonio Lahuerta