El dissabte 12 de març el Rugby Tarragona va viure el seu esdeveniment de l’any: la XII Trobada d’Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona. Van participar en aquesta edició 12 escoles de rugby d’arreu de Catalunya i País Valencià: Rugby Club Sitges, Futbol Club Barcelona, Rugby Club La Vila (Alacant), Castelldefels Rugby Union Club, Los Taus d’Amposta RCTE, INEF Lleida, UE SantBoiana, Químic ER, Barcelona Enginyers Rugby, BUC, Rugby Sant Quirze i Club Rugby Tarragona. Un total de 676 jugadors des de S6 fins a S14, i 110 entrenadors, més els seus acompanyants que es van aplegar al Complex Educatiu de Tarragona.

Tal com estava previst, els clubs participants, començaren a arribar entre les 8,30 i les 9,30 del matí, se’ls hi feu l’acolliment i a les 10 començaren els partits de les diferents categories en els tres camps de joc establerts: un per S14, un per S12, i un per S10, S8 i  S6. Un total de 126 partits. Així que anaven acabant els partits, els jugadors i jugadores van poder gaudir del tercer-temps dinar i seguidament de les activitats de lleure que s’havien preparat: tallers de treballs manuals i maquillatge, inflables, un espectacle de màgia amb el mag Giovanni, una masterclass de zumba kids (a la qual s’afegiren també moltes mares), un taller de quidditch (al més pur estil Harry Potter) amb l’equip dels Nightmare Grims de Tarragona, i un taller d’Ultimate a càrrec dels Mamadiadors Ultimate Club, també de Tarragona.

Al migdia comparegueren diverses autoritats de la ciutat  que van ser rebudes pel president del club Andrés Lechuga i el vicepresident esportiu Enric Cabellos. Concretament es desplaçaren fins al Complex Educatiu l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el primer tinent d’alcalde, Alejandro Fernández, el segon tinent d’alcalde, Pau Pérez, la consellera d’Esports Maribel Negueruela, el representant territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Joan Plana i Pere Valls, representant de Tarragona 2017.

Durant tota la jornada hi va haver servei de restauració per als participants i les persones acompanyants que van poder satisfer les seves necessitats alimentàries sense necessitat de moure’s del recinte. També hi va haver la botiga de La Trobada on es van poder comprar articles de marxandatge del Club Rugby Tarragona. Força èxit va tenir l’acció solidària duta a terme per la “botiga solidària” amb la venda de determinats articles, la recaptació de la qual es destinarà  a l’Associació de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta de Tarragona, el director de la qual, Jaume Marí, feu també acte de presència a La Trobada.  A primera hora de la tarda, aprofitant el moment del comiat i lliurament d’obsequis als clubs participants, la Colla Jove Xiquets de Tarragona delectà a tothom amb una actuació.

 

Fotos de La Trobada 2016