Molt disputat està el lideratge de Segona Catalana en categoria Sub16 (infantils) perquè hores d’ara hi ha un triple empat a la classificació. Segons el reglament: “A les competicions per lliga a un nombre imparell de voltes per resoldre l’empat entre dos o més equips igualats a punts a la classificació al final de la competició, primer l’equip amb més victòries, si no es tindrà en compte la major diferència de punts de tanteig, tenint en compte tots els resultats obtinguts pels equips en el total de la competició amb tots els equips que hi han pres part i que s’hagin classificat”.

Així doncs les semifinals que es jugaran seran: el CR Sant Cugat B contra SEL Vilanova i el CR Tarragona contra Gòtics. El partit dels Voltors tindrà lloc aquest diumenge 17 d’abril a les 11,30h al Complex Educatiu de Tarragona, un partit que sens dubte serà molt interessant i renyit.

El dissabte 16 a les 12 del migdia, hi haurà, al Complex Educatiu, un nou partit amistós dels Old Vultures del Rugby Tarragona amb els veterans del Sant Cugat, el XV Matusalem Rugby Sant Cugat. D’altra banda, l’Escola dels petits i joves Voltors viatjarà fins a la Mar Bella per jugar amb els components de l’Escola del Barcelona Enginyers Rugby en una de les darreres trobades de la temporada de la FCR.