Serà el pròxim diumenge 24 d’abril a les 12,30h i a La Guinardera, el camp del Sant Cugat RC, on es jugarà la final del Campionat de Catalunya de Segona Catalana categoria S16 entre els locals i el CR Tarragona. Els joves Voltors, molt animats després de guanyar aquest diumenge passat a casa al Gòtics RC, afronten amb entusiasme el repte de proclamar-se campions en aquest encontre. Si això passa, serà el segon any consecutiu que els Voltors S16 són campions en aquesta categoria, un fet molt destacable, si tenim en compte, sobretot, que es tracta d’un equip molt jove, bona part dels membres del qual s’han iniciat en el nostre esport aquesta mateixa temporada.

D’altra banda el dissabte 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, els sèniors del Primer Equip jugaran a casa un triangular amistós amb Los Taus d’Amposta i el Reus Deportiu. Els partits començaran a les 16h al Complex Educatiu i acabaran al voltant de les 18h de la tarda.

El mateix dissabte a primera hora del matí l’Escola dels Voltors viatjarà fins al bressol del rugbi, Sant Boi, per participar en una de les trobades d’escoles marcades per la FCR. A banda de la SantBoiana i el CR Tarragona també hi haurà l’escola del Químic ER.