Aquest estiu 2016 el campus d’estiu de rugby formarà part de les estades esportives que organitza l’ADT des de fa molts anys al Complex Educatiu per a infants i joves des dels 5 fins als 17 anys.

La durada del campus és de 3 setmanes, des del 27 de juny al 15 de juliol, i l’horari de 9 del matí a 6 de la tarda. Els preus són els següents:

1 setmana 135 euros
2 setmanes 240 euros
3 setmanes 360 euros

Amb el preu s’inclou el servei de menjador i transport.

El pagament pot ser fraccionat:

Primer pagament abans del 15 de maig
Segon pagament abans del 15 de juny
Tercer pagament abans del primer dia de campus

Hi haurà servei de bus des de diferents poblacions del Tarragonès i Baix Camp: Tarragona, Constantí, Pallaresos, Torredembarra, barris de Tarragona, Vila-seca o Reus per exemple. Els autobusos recolliran als infants i joves entre les 8 i les 9 del matí i els retornaran a les seves destinacions entre les 6 i les 7 de la tarda. Es pot prescindir del servei d’autobus si les famílies estan disposades a acompanyar als infants/joves.
Hi haurà servei de guarderia, si s’escau, des de les 8 del matí.

Si voleu que els vostres fills i filles s’ho passin bé i gaudeixin del nostre esport no dubteu ni un segon a apuntar-los al campus a través d’aquest formulari d’inscripció.

L’activitat de rugby estarà dirigida per monitors especialitzats, piscina, jocs d’aigua i jocs de dinamització. Els infantils i cadets que s’hi apuntin rebran una formació més específica (tecnificació) adeqüada al seu nivell.