Aquest dissabte 7 de maig de 2016 s’inicien els partits de la Copa Catalana categoria S16-Infantil. La competició, organitzada per la Federació Catalana de Rugbi, es desenvoluparà en 4 jornades, durant aquest mes de maig i primer cap de setmana de juny en què es jugaran les finals. Aquest primer cap de setmana es faran els partits de prequarts, on es classificaran tots els guanyadors i els millors perdedors. Els Voltors es desplaçaran fins a Cornellà per jugar amb els locals a les 16h.

La resta de clubs que concorren en aquesta competició són: RC Cornellà, RC Sitges, RC L’Hospitalet, UE Santboiana A, Químic ER, Gòtics RC, FC Barcelona, BUC  i SEL Vilanova.

D’altra banda, els Old Vultures del Rugby Tarragona, participaran aquest diumenge 8 de maig en la III Trobada de Veterans de Rugby de Catalunya que aquest any té lloc a La Foixarda, i el club amfitrió és l’Associació de Veterans del FC Barcelona de Rugby. Els voltors veterans s’enfrontaran a les 10,30 amb Gòtics, a les 11 amb Badalona i a les 12,30 h amb SEL Vilanova.