El dissabte 11 de juny els Voltors van viatjar fins a Castelldefels per jugar la segona etapa del I Circuit Català de Rugby Platja organitzat per la FCR, 2Hooker, l’Associació RP5 i en aquest cas el club amfitrió, el CRU Castelldefels.

La jornada s’inicià a les 10,30 h i els primers a competir van ser els S18 que van jugar 3 partits, dels quals van guanyar el primer, i van perdre els altres dos. A les 12,30 arribà l’hora per als sèniors del Primer Equip que van jugar inicialment tres partits i els van guanyar tots, fet que els va permetre jugar la semifinal contra els Spartans de Granollers, als quals també van vèncer per 8 a 2, i jugar la final contra el València. En aquest cas la victòria va ser per als valencians encara que cal destacar que els Voltors continuen sent els primers de la lligueta de Rugby Platja amb 35 punts.

Aquest mes de juny no hi ha cap més torneig de rugby platja del circuit. Serà el primer cap de setmana del mes de juliol i la seu organitzadora el RC Badalona. El 16 de juliol es farà a Tarragona a la platja de l’Arrabassada.