L’última trobada de l’any ens ha portat a la platja de la Fragata a Sitges, per participar de la 22a edició del rugbi platja organitzat pel Club de Rugbi Sitges. En la categoria S12 hem viatjat amb 14 jugadors i jugadores. Ens han enquadrat en el grup 1 del torneig promoció amb els equips de Sitges 3, Cornellà i Fènix 2.
En el primer partit contra Cornellà, hem sortit amb un set inicial potent, per veure com anàvem nosaltres d’endollats i com venien els altres equips i en pocs minuts ja anàvem guanyant per 3 a 0. Tot i els canvis per jugadors no tan habituals, hem acabat amb un 4-0.
En el segon partit, ens hem retrobat als amics del Fènix de Saragossa que ens van acollir en el viatge d’escola el passat mes de maig. Hem sortit amb el mateix plantejament, i com en el primer partit, els assajos han anat arribant amb un joc efectiu en atac, i amb intensitat en defensa, que sens dubte la platja convida. Finalment un 5 -0 pel Tarragona.
En l’últim partit de la fase de grup, ens hem trobat al Sitges 3, i de la mateixxa manera que en els dos partits anteriors els nostres jugadors ens han regalat intensitat en defensa i atacs resolutius, amb moviments senzills però efectius, obrir, obrir i obrir… i assaig.
En la final de la competició de promoció ens hem trobat al tercer equip, Castres Olimpique. Com a bon equip francès, ens ha posat les coses més complicades, amb un joc de pressió i velocitat, i amb placatges durs. Però hem sabut fer dos assaigs, un per pressió en atac i defensa a la zona defensiva del Castres, i un segon, immediatament després en una jugada de murri i pressió que ha sorprès a l’equip francès. Després, ha arribat el primer assaig i únic del Castres, amb el que hem acabat 2 -1 i campions del grup de promoció.
Destacar l’actitud dels jugadors, amb intensitat defensiva i en atac, i la continuïtat en el joc que ha deixat un balanç de 14 assaigs a favor i només un en contra. Al final, alegria i satisfacció pel premi i un regust pensant que al grup principal de competició haguéssim fet un paper més que notable. Com a final de temporada, destacar aquest grup i els seus jugadors que de ben segur ens donaran molt motius de satisfacció en els pròxims anys si segueixen amb l’evolució que han tingut aquesta temporada, en què pocs equips ens han guanyat i en la que ens han donat grans partits i grans moments de rugbi.

Alex Satué