Aquest passat cap de setmana a Mataró el CR Tarragona ha mantingut el lideratge obtingut en la primera etapa del I Circuit Català de Rugbi Platja tot esperant l’última seu a Alella per poder aixecar la copa de campions, gràcies a setmanes d’entrenaments específics, crossfit, i l’ambició de guanyar el torneig han fet possible que el XV del Camp de Tarragona es pugui proclamar vencedor del I Circuit Català de Rugby Platja.

El  Rugby Mataró, equip amfitrió de la cinquena etapa del Circuit, va rebre als equips participants amb gran hospitalitat. Tothom va gaudir d’una jornada festiva, on el rugby i el bon ambient va ser els clars protagonistes.

Els quilometres fins a Mataró i la calor van jugar en contra dels Voltors, ja que dels 6 partits que van disputar només en van guanyar 2, contra Alella i Mataró B. L’envergadura dels equips contraris, Pirañas, (format per antics jugadors de l’ARPN), Barbarians, (format per diferents jugadors de clubs de Barcelona, Mataró i Spartans de Granollers) van fer molt difícil que el CR Tarragona s’endugués la victòria.

Pel que fa al joc dels tarragonins va ser molt irregular, no varen saber superar al rival amb joc  ràpid i obert; només buscaven el contacte, segurament per l’ansietat de treure un bon resultat i la pressió de sumar punts per guanyar el Circuit.

La pròxima i darrera etapa  serà a Alella, on esperem que un gran equip de Voltors, es pugui  proclamar campió i així oferir el títol a la ciutat de Tarragona. Amunt Voltors!

Per part del CR Tarragona van jugar: Plumas (Capità), Beltran, Joui-Joui Jr, Adrián, Black Panter, Quim, Bollicampa, Vermello, Albert Moreno, Jamaika, Umpa, Firms i entrenador, Jordi Massaguer.

Jordi Massaguer