286El proper dissabte dia 28 de setembre hi torna a haver força activitat a les instal·lacions del Rugby Tarragona al Complex Educatiu. En primer lloc es reprenen les sessions d’entrenament de l’Escola del Rugby Tarragona, oberta a nens i nenes de 6 a 14 anys. 

Tindrà lloc també la primera sessió de l’Escola d’Entrenadors del Rugby Tarragona adreçada a aquelles persones interessades en formar-se per dirigir equips del Club. L’Escola d’Entrenadors és un dels objectius del Rugby Tarragona amb la finalitat d’augmentar el nombre de tècnics i tècniques i capacitar-los/les per a l’exercici d’aquestes funcions.
El mateix dissabte, però en aquest cas adreçat als jugadors del Rugby Tarragona a partir de la categoria Infantil (U16) i fins a sènior, s’impartirà un Clínic a càrrec de Ricardo Martinena Royo, seleccionador de la Federación Española de Rugby  S17, entrenador del Futbol Club Barcelona Divisió d’Honor B i entrenador de Nivell 3. Les matèries que impartirà, repartides entre sessions pràctiques i teòriques, se centraran en tres temes principals: el ruck, la defensa col·lectiva i les formacions estàtiques.