Ahir dijous 1 de setembre i a la platja de l’Arrabassada es donà inici a la nova temporada de l’Escola dels Voltors que aquest any comença amb més de 40 nens i nenes, xifra que de ben segur augmentarà al llarg de la temporada amb la incorporació de nous infants que vulguin practicar i conèixer el nostre esport.

L’Escola de rugbi del CR Tarragona aplega canalla nascuda entre els anys 2005 i 2011, això és entre els 5 i els 12 anys. Aquesta temporada 2016-2017 estarà capitanejada per l’Òscar Quintela i el David Garcia que assumeixen el càrrec de coordinadors. Els acompanyaran en la seva tasca d’ensenyar i formar jugadors de rugbi diversos jugadors del club que exerciran d’entrenadors i monitors dels diferents equips de l’Escola, des dels més petits de Sub6 fins als més grans de Sub12.

Aquesta temporada també,  i seguint indicacions de la FCR, els jugadors Sub14 (alevins) potser no formaran part de l’Escola de Rugbi sinó que passaran a engruixir les anomenades categories inferiors (alevins, infantils i cadets o Sub14, Sub16 i Sub18) amb competició pròpia.

Demà dissabte l’Escola entrenarà  ja al camp de rugbi del Complex Educatiu i ho farà fins a finals de temporada tots els dimarts i dijous de 18  a 20 h i els dissabtes d’11 a 13 h.