Aquest dissabte 17 de setembre una expedició de Voltors de la categoria sènior varen viatjar fins a Andorra per a disputar un amistós de pretemporada amb els Isards del VPC Andorra. El partit va tenir lloc ales 18 h a  l’Estadi Nacional andorrà. Ens ha redactat la crònica del matx Antonio Artacho:

“El dissabte vàrem pujar a Andorra per a fer el primer partit de la pretemporada jugant contra el VPC Andorra Rugby. Es tractava d’un equip bastant jove en el qual sis jugadors s’estrenen en la categoria, i un és un nou fitxatge, en Marc Martin “Patas”, jugador procedent del Reus Rugby. El partit va començar a les 18 h, encontre que va servir per a començar a posar en rodatge als Voltors davant d’un Andorra amb jugadors grans físicament i tècnicament bons. En el minut 6  en Yoel va estrenar el marcador amb una bona jugada amb transformació d’en Martu. A mesura que anaven passant els minuts els entrenadors, tant dels Voltors (Hervé), com dels de l’Andorra, anaven canviant els seus jugadors perquè tots tinguessin l’oportunitat d’agafar la dinàmica dels partits. Els Voltors executaren un joc bastant a la mà per a penetrar davant la línia, ja que en defensa, la majoria de les marques en contra van ser a través de mauls per part de l’atac andorrà. Al final del partit tot l’equip dels Voltors havia demostrat que no es rendeix en cap moment i donà molt bones sensacions, especialment les noves incorporacions: Albert, Oscar, Abdel, Yassir, Joaco i “Patas”, aquest últim va fer el seu primer try. El resultat del partit va ser de 58-31.”

Per part del Tarragona jugaren com a titulars: Abdel, Yoel, Juanca, Quim, Dani, Mati, Firmo, Xavi B, Joaco, Martu, Pau, Oscar, Agus, Albert i Patas, i Yassir, Iñigo i David de suplents.

El pròxim dissabte 24 de setembre els Voltors disputaran un triangular amistós a casa entre Sant Cugat, Sitges RC i CR Tarragona.