En el marc del Torneig de Santa Tecla, ahir dissabte 24 de setembre, l’equip infantil S16 s’estrenava en un partit de pretemporada amistós contra Sitges RC. L’equip, capitanejat per Dani Domènech, qui en la seva crònica assenyala que encara falta polir i acabar de preparar a aquests joves jugadors.

“Començament del nou projecte de l’equip infantil i les dades objectives són decebedores: només 9 jugadors i el resultat final 0-122. Cal valorar, però, els intangibles positius que hi ha i tenir en compte que si fem les coses bé ens serviran per a revertir la situació. Els jugadors infantils s’han mostrat responsables i amb actitud adequada, encara que millorable, els alevins que han participat, dins de les seves possibilitats ens han ajudat, i comptem amb ells per a futures ocasions; les absències justificades faran elevar el nivell, i per damunt de tot, observem un gran marge de millora que amb il·lusio i treball ho aconseguirem.
Conclusió: a entrenar dimarts i dijous, i dissabte cap a Barcelona a jugar amb el BUC, partit que hauria de ser l’inici de la millora. Agrair al Sitges la presencia i el comportament dels seus jugadors.  Endavant que total just això acaba de començar!”

Dani Domènech