També dins el Torneig de Santa Tecla els cadets del Rugby Tarragona van disputar ahir dissabte 24 de setembre un amistós amb Sitges RC. Diego Orbaneja ens ha fet aquesta crònica:

“El primer partit de S18 s’ha saldat amb una derrota forta però no humiliant: cinc marques a una. Resultat d’una acumulació de factors tant dels jugadors com de l’estructura que els dóna suport. A veure si aconseguim que no parin i agafin el ritme de la competició.
Les marques en contra han estat errors propis, fruit de portar cinc mesos sense jugar. Ha fallat la defensa en moments precisos, els ales i el quinze no han establert comunicació, el suport en els rucks ha arribat massa tard i una sèrie de detalls que apunten a un equip en construcció i amb poc entrenament en conjunt. Estiuet, Santa Tecla, excuses vàries per no agafar el toro per les banyes. Típic de l’edat. Però aquí estem per fer que quest grup sigui capdavanter de la seva categoria sempre que ells vulguin i posin les ganes per aconseguir-ho perquè qualitat n’hi ha.”

Diego Orbaneja