Dissabte dia 24 de setembre el CR Tarragona organitzà el Torneig de Santa Tecla, un seguit de partits amistosos amb els clubs de Sant Cugat RC i Sitges RC per a les categories des de S16 a sènior. El Primer Equip jugà a partir de les 15.30 h un primer encontre amb 2 parts de 20 minuts cadascuna amb Sant Cugat RC que finalitzà amb bon resultat per als Voltors (15-7), i un segon partit amb Sitges RC amb no tan bon resultat. Sitges i Sant Cugat van jugar també entre ells i els del Garraf es van endur la victòria. 

Amb els Voltors van jugar els 6 cadets que han pujat aquest any de categoria: Abdel, Quim, Oscar, Yassir, Albert, Joaco i Samu, més alguns de l’equip titular de l’any passat: Martu, Agus, Jose, Pau, Xavi B, Jammin, Joan R, Juanda, Titi, Juanca, Maxwell, David R, alguns retornats: Dani Costana i Firmo i Iñigo, jugador nou al nostre club.

En Jordi Massaguer ens ha escrit la crònica:

“Dissabte 23 de setembre va tenir lloc a l’antiga Universitat Laboral el triangular de rugby format per Sant Cugat, Sitges RC i els locals, el CR Tarragona.

Bon ambient a les grades, ja que anteriorment s’havien disputat els partits de categories inferiors del CR Tarragona i amb moltes ganes de veure a tres grans equips, de fer el primer test-matx de la temporada a casa.

Un escalfament curt i intens sota una calor xafogosa, el Voltors van encarar el primer partit contra el Sant Cugat, l’agressivitat defensiva i la rapidesa a les mans va ser la tònica durant tot l’encontre, gràcies a un equip molt jove on el seu capità Agus, de només 23 anys era el jugador de més edat dins l’equip dels Voltors. Tot i que pot semblar una feblesa la curta edat dels jugadors, els Voltors van anotar marques per davantera, empenyent amb valentia els mauls, lluitant cada pilota i patint cada placatge on finalment es van proclamar, merescudament, vencedors del primer partit contra els del Vallès, gràcies a jugades col·lectives que es van transformar en marques de Juanca i Youi.

Malauradament, el segon partit va ser tot el contrari, indefinicions en acabar la jugada, poca possessió de la pilota i errors en el placatge, provocà que el Sitges s’endugués el Torneig de Santa Tecla. Possiblement la parada de 20 minuts entre partit i partit va desconcentrar a la majoria d’integrants del Primer Equip del Tarragona.

Als homes d’Hervé Boulais els espera una setmana d’entrenament dur i amb la mirada fixada cap a l’Empordà on el dia 1 disputaran el primer partit de lliga contra els Senglars de Torroella, serà amb tota seguretat un gran partit de rugby entre dos vells i coneguts amics.”

Amunt Voltors!