Aquest passat dissabte 1 d’octubre els Voltors del Primer Equip sènior del Rugby Tarragoina encetaven temporada jugant el primer partit de la fase prèvia de DHC contra els Senglars de Torroella al camp dels empordanesos. La victòria treballada ens l’explica en Jordi MAssaguer a la seva crònica:

“Un viatge llarg i feixuc obligava als jugadors, tècnics i aficionats del Rugby Tarragona a desplaçar-se fins a terres empordaneses, concretament a Torroella de Montgrí on l’equip local, Els Senglars, els esperaven amb ganes d’encetar la primera jornada de fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana.

Tres hores i mitja i 256 km després els del Tarragona es plantaven a l’estadi municipal.  Inspecció del terreny, bromes i xuts a pals era la tònica just abans d’entrar al vestuari, però una vegada a dins, el silenci i la tensió de disputar el primer partit en un camp difícil es notava a l’ambient.

Escalfament curt, intens i una mica d’aigua, suficient per sortir al terreny de joc amb una gran actitud mental i fam de victòria, també gràcies a la prèvia xerrada del nou vingut entrenador de davanters, el gal·lès Jason Randell, on ens va demanar una única cosa: Fight!

El partit no va poder començar millor pel XV del Camp, on una gran jugada individual d’en Quim Culubret, jove promesa del planter del CRT, va concloure amb una marca que el mig d’obertura Marc Martorell no va poder transformar a pals.

L’equip local, després de rebre el primer assaig va començar a jugar al camp dels tarragonins, joc rocós i de davanters va ser la tònica de la primera part, però la defensa del conjunt tarragoní, especialment concentrada i agressiva, va permetre que el marcador dels locals es quedés a 0.

La segona part va ser molt més còmoda pels Voltors. El bon nivell físic i la velocitat dels tresquarts, va permetre a Pau Moreno i Marc “Patas“, jugador nouvingut aquest any al conjunt tarragoní, anotar dues marques més que suposaren la sentència que necessitaren els del Camp de Tarragona per controlar el partit en les fases estàtiques i poder desplegar el seu joc amb més tranquil·litat.

Finalment el numero 8, Agus, va anotar l’últim try amb transformació d’en Martu que va permetre endur-se el matx per 0-30, una victòria molt treballada, gràcies a la unió dels joves talents vinguts de les categories inferiors i la maduresa i la fortalesa mental dels jugadors experimentats del conjunt tarragoní. A més, recordem, que mai el Club Rugby Tarragona s’havia proclamat vencedor al camp dels empordanesos.

La setmana vinent ens visita el Químic ER, equip de Barcelona i acabat de descendir de Divisió d’Honor B, on un gran grup de Voltors els espera per tornar-se a endur la victòria.”

Equip titular: Abdel, Xavi, Juanca, MAssi, Dani, Jere, Quim, Agus, Joaco, Martu, David, Mati , PAu, Rojas, Marc “Patas”.

Suplents: Rocamora, Costana, Iñifo, Firmo, Samu i Eloi.