Aquest dissabte 8 d’octubre el Primer Equip sènior del Rugby Tarragona disputarà a casa, a les 15,15 h, el segon partit de la fase prèvia de DHC contra un rival que es preveu dur: el Químic ER, conjunt que la temporada passada militava a Divisió d’Honor B. Tot i així, els Voltors d’Hervé Boulais, encoratjats per la victòria obtinguda a Torroella el cap de setmana passat al camp dels Senglars, afronten el repte amb prudència, però amb il·lusió d’endur-se uns quants punts més dels 5 que tenen anotats de la primera jornada.

Serà un dissabte de rugby a Tarragona perquè les categories Sub14 i Sub16 s’estrenen en la primera jornada de competició d’aquestes categories. Els Sub14, que a més entren en competició per primera vegada aquesta temporada, ja que anteriorment formaven part de les escoles de rugby, jugaran a les 11 h contra els Spartans de Granollers i els Sub16 ho faran a les 12,15 h també amb l’equip infantil del Vallès.

Els únics que no seran a Tarragona aquesta setmana seran els Sub18 que viatjaran fins a Lleida per jugar un amistós a les 12 h amb INEF Lleida.