Dissabte 15 d’octubre els Voltors del Primer Equip, dirigits per Hervé Boulais, es desplaçaran a Sant Cugat, per jugar contra els locals al camp de La Guinardera a les 16 h. Serà el partit corresponent a la tercera jornada de la prèvia de la lliga de DHC, que els tarragonins encaren amb moltes ganes després de l’ajustada derrota soferta a casa la passada setmana contra Químic ER. Tot i així, a l’esquena porten 6 punts i una quarta posició a la graella, mentre que el Sant Cugat B en porta 5 i ocupa el setè lloc. Sens dubte serà un partit renyit en el qual els Voltors hauran de demostrar tota la seva destresa per obtenir un resultat òptim.

D’altra banda els Sub18 estrenen temporada disputant el primer partit de la fase de classificació amb RC Badalona a les 12,30 h del migdia al camp dels badalonins. Els Sub16 i els Sub14 aquest dissabte tenen jornada de descans que aprofitaran per entrenar i preparar els pròxims encontres amb Terrassa i Sitges respectivament la pròxima setmana.

Diumenge serà el torn de l’equip del Reus Deportiu que aquesta setmana juga a casa a les 11 del migdia amb els Carboners de Terrassa. Serà la segona jornada de la fase de classificació. La primera es va jugar diumenge passat a La Foixarda amb el BUC C que en resultà guanyador amb un ajustat 20-17.